Jullie zagen deze lakjes pas geleden voorbij komen in mijn shoplog van Riga. Eerst dacht ik dat ze niet in Nederland verkrijgbaar waren, maar ze zijn hier wel degelijk gespot! Ze verkopen deze lakjes van Accessorize dus ook gewoon in Nederland. Het kleurtje wat ik vandaag laat zien, is nummer 35.

De verpakking van de nagellak vind ik wel mooi. Hij oogt een klein beetje cheap door de dop en het vlindertje op het flesje zelf.

Het lakje lakt heel erg fijn. Het kwastje is van fijne breedte en laat geen lelijke strepen achter. De substantie van de nagellak is ook prima. Ik had twee laagjes nodig om de nagellak dekkend te krijgen, dus hij dekt ook vrij goed. Maar wat dit lakje speciaal maakt is dat het een duochrome lakje is. Dit betekent dat de nagellak eigenlijk meer dan ÊÊn kleur bevat.

Zonder flits
De kleuren zijn heel mooi. Ik zie er rood in terug, roze, goud en af en toe paars. Het is telkens weer een andere kleur wanneer ik naar mijn nagels kijk en dat maakt het extra leuk. De nagellak blijft prima zitten met een base- en topcoat en hij blijft zo’n 4 dagen chipvrij. Vrij lang dus!

Met flits


Ik vind deze nagellak zeker een leuke toevoeging voor mijn stash. De kleur is heel bijzonder en erg mooi. Als het goed is zijn deze lakjes dus ook verkrijgbaar bij de Accessorize. Hoe duur ze zijn weet ik niet omdat ik de mijne in Letland kocht.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Ik had hem al eerder gezien en de kleur is echt gaaf! Ze zijn inderdaad in Nederland verkrijgbaar, als ik ooit langs een Accesorize kom wil ik er zeker eentje inslaan. 🙂

Plaats een reactie