Een tijdje geleden alweer, kocht ik dit mooie lakje van Alessandro. Ik had nog geen ervaring met dit merk, dus was er erg benieuwd naar. Dit kleurtje viel mij gelijk op, dus ik kon hem niet laten liggen. Het is een mooi licht paars nagellakje, met een mooie finish.

Ik heb de kleine variant, er zit namelijk 5 ml in, je hebt ook nog een groter formaat. Of ze dit kleurtje ook in het groot hebben, weet ik niet. Ik vind de verpakking leuk, gewoon simpel met niet te veel poespas.

Het lakje lakt erg fijn, je hebt maar 2 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. De dop ligt fijn in de hand, dus je kunt er goed mee lakken. De nagellak blijft ook goed zitten met een base- en topcoat. Ik vind de kleur echt helemaal geweldig. Het is een mooi paars kleurtje met een mooie shimmer finish. Ik vind de nagellak van Alessandro zeker een aanrader, want ze hebben mooie kleurtjes en ze lakken goed.

Ik kocht deze nagellak voor €3,95 bij de DIO drogisterij op Texel. Dit is een kleine versie (5 ml), de grote nagellakjes kosten volgens mij rond de €9,95. Je kunt Alessandro ook kopen bij de Douglas. Ze hebben het merk overigens niet bij iedere DIO drogisterij, bij mij in de buurt verkopen ze dit merk namelijk niet. Maar als je hem tegenkomt bij de Douglas of DIO, kijk er dan zeker naar! Want €3,95 is niet heel duur, en met 5 ml doe je volgens mij vrij lang.

Edit: Alessandro is ook verkrijgbaar bij de DA.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

Plaats een reactie