Vandaag laat ik jullie het andere nagellakje van Alessandro zien, die ik een tijdje geleden op Texel kocht. Het is een mooie rode kleur met glitters erin, dus hij viel me meteen op. Ik vind de kwaliteit van Alessandro nagellak vrij goed, ze blijven goed zitten en ze lakken fijn. Benieuwd of dat bij deze ook het geval is? Lees dan verder.

Het potje vind ik mooi van uiterlijk, ik heb wel de kleine versie (5 ml), maar ik doe altijd erg lang met nagellak. Ik vind de tekst een mooi lettertype hebben en de dop vind ik ook mooi. De dop ligt overigens ook fijn in je hand bij het lakken, je kunt er erg precies mee zijn.


Het is een mooie rode kleur met glitters erin. Ik had gedacht dat de glitters wat meer op zouden vallen, maar dat is niet het geval. In het licht kun je ze het beste zien. Maar ik vind het een mooie lakje, en hij lakt ook erg fijn. Ik heb hier twee laagjes op met base- en topcoat. Hij blijft vrij lang zitten, alleen chippen de randjes van mijn nagels wel heel snel. Ik denk dat dit ook een mooi kleurtje is voor op je teennagels.


Ik kocht het nagellakje voor €3,95 bij de DIO drogisterij op Texel. Ze verkopen het merk Alessandro ook bij de Douglas en sommige DA’s. Er is ook een grote versie verkrijgbaar, maar die kost volgens mij €9,95. Als je hem tegenkomt, zou ik er zeker even naar kijken, want ze hebben mooie kleurtjes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

Plaats een reactie