OPI is echt mijn favoriete merk wat betreft nagellak. Als ik nog maar gebruik mocht maken van één nagellakmerk, dan koos ik voor OPI. Laatst kocht ik twee nagellakken van dit merk bij de Big Bazar voor een klein prijsje. In mijn stash had ik ook nog een ander kleurtje liggen die nog helemaal niet onder de aandacht was gebracht op mijn site. Tijd voor swatches dus van deze mooie kleuren!

De lichte en bruine kleur kocht ik bij de Big Bazar en de paarse kleur had ik al een tijdje in mijn bezit.


Links zie je Meet me on the Star Ferry, daarnaast Go into the Light en de bruine kleur is Warm me Up.


Meet me on the Star Ferry is een prachtige paarse kleur met een hele mooie zilvere shimmer erin. De nagellak van OPI dekt altijd volledig in twee laagjes. Soms is de kleur al dekkend in één laagje, maar ik breng hem altijd twee keer aan zodat de nagellak nog langer blijft zitten. Bij mij blijft een nagellak van OPI vaak een week(!) chipvrij. Daarom ben ik zo’n fan van het merk.


De kleur van Go into the Light zou ik omschrijven als een beige/licht grijze kleur. De kleur is namelijk niet helemaal nude, ik zie er ook wel een grijze ondertoon in. Ik vind hem erg mooi. Ik ben sowieso dol op lichte kleuren nagellak, omdat ik dat mooi vind staan bij mijn huidskleur. Deze dekt ook super goed.

Bruine nagellak, je moet er van houden, maar ik ben er fan van! Warm me Up is een prachtige donkerbruine kleur met een zilvere shimmer erin. Ik vind dit echt een heel apart kleurtje, maar voor de herfst is hij bijvoorbeeld helemaal geschikt. Ook deze dekt al na één laagje.


Zoals je misschien wel kan merken ben ik weer fan van deze nagellakken van OPI. Af en toe zijn er acties bij de Big Bazar waardoor je OPI nagellak kan kopen voor €4,99 per stuk of drie voor €12,00. Normaal kost een OPI nagellak €14,25.

Welke kleur vinden jullie het mooist?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Die aanbiedingen bij de Big Bazar zijn zo fijn. Ik heb ook laatst een aantal lakjes gekocht. De kleuren die jij hebt zien er heel mooi uit.

  2. Ik heb ze zien liggen bij de Big Bazer, maar het raakt me 1 of andere manier totaal niet.
    Ik ben fan van de Maybelline nagellak. Wel fijn artikel.

Plaats een reactie