Toen ik laatst in de DM in Duitsland was, stuitte ik op een nieuw make-upmerk: Trend it Up. Naar mijn weten is dit een make-upmerk speciaal van de DM. Omdat de make-up heel budget proof was en er veelbelovend uitzag, besloot ik wat dingen mee te nemen, waaronder drie kleuren nagellak.
Ik vind de verpakkingen van de nagellak er nog best goed uitzien voor de kleine prijs die je ervoor betaalt. Daarnaast hebben ze een vrij breed kwastje wat prima aanbrengt. De nagellak ruikt wel apart, maar verder lakken ze fijn. De nagellak blijft ook goed zitten met een topcoat. Dan blijven ze zo’n vier dagen chipvrij.


070 is een mooie licht grijze/lila kleur. In het flesje vond ik de kleur redelijk grijs ogen, maar op mijn nagels is hij meer lila. Hij dekt erg goed. Ik had maar één laagje nodig, maar toch draag ik er hier twee, omdat ik dat altijd net wat mooier vind.

090 is een mauve/oud roze kleur. Ik vind hem zelf erg mooi! Ook deze nagellak dekt in één laagje. Hierboven draag ik er twee omdat het dan altijd net wat beter blijft zitten. De nagellakken hebben trouwens allemaal een creamy finish, met veel glans. Ze bevatten geen shimmer.

En tot slot 110, een peachy/roze nude kleur. Zelfs deze kleur dekt goed in één laag. Ik vind deze kleur erg mooi, hij is super neutraal dus past overal goed bij.

Ik ben erg verrast door de Trend it Up Double Volume & Shine Nail polish. De nagellak is heel erg budget proof, het zijn mooie, niet al te standaard kleuren en ze dekken enorm goed. De nagellak kost maar €2,25 per stuk en is helaas alleen te koop bij de DM in Duitsland. Ik weet wel zeker dat ik de volgende keer nog meer kleuren meeneem!

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Wat een mooie lakjes! Ik ben wel benieuwd hoe lang ze ongeveer goed op je nagels blijven zitten :-)!

  2. Ik heb laatst oogpotloden van dit merk in geslagen en ik vind ze geweldig! Ik vind ze vergelijkbaar met Zoeva, ze hebben veel pigment en blijven goed zitten. 🙂 De nagellak had ik nog niet zo bekeken, ga ik ook eens doen.

Plaats een reactie