Dit lakje van Bourjois kocht ik in een actie waar 1+1 gratis was, dus ik had hem eigenlijk voor de helft. Ik vond hem er erg mooi uitzien, en was benieuwd hoe hij op mijn nagels zou zijn. En of hij echt in 1 seconde droogt! Het is de kleur 28, een donker grijze kleur.


Ik vind de verpakking erg leuk, het lakje is vrij lang (wat trouwens wel irritant is met opbergen, hij past namelijk niet rechtop in mijn lades) en valt daardoor erg op. Ik vind dat de dop erg fijn in de hand ligt met lakken, dus dat is een plus punt. De nagellak heeft een hele brede kwast, waardoor er meteen op heel je nagel nagellak zit, ik vind dit aan de ene kant wel fijn, maar ik heb vrij smalle nagels, vooral mijn pink, waardoor het dus als snel op mijn huid zat.

En droogt de nagellak in 1 seconde? De nagellak droogt na één laagje, vrij snel, ik weet niet of het precies 1 seconde is. Maar na een tweede laag doet hij er iets langer over. Ik heb hier 2 laagjes op met base- en topcoat. Ik vind de kleur erg mooi, vooral voor feestjes, of in de winter. In de zomer is hij iets te donker. Er zit vrijwel geen shimmer in. Een prima nagellakje, maar ik vind de normale prijs (€8,50) nogal veel voor deze nagellak, want zo speciaal is hij niet ;).

Dit lakje van Bourjois is te koop bij o.a. de Etos voor €8,50.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Zo’n kleurtje zoek ik nog, fijn dat hij zo snel droogt!
    Alleen blijf ik toch weer haken op de prijs..

  2. Volgens mij bedoelen ze met 1 seconde dat het maar 1 seconde duurt voor je het op je nagels hebt omdat het zo’n breed kwastje is.
    Daardoor hoef je maar 1 keer over je nagels en heb je maar 1 seconde nodig om de lak op je nagel te krijgen.

  3. Oh dat is wel heel fijn als ‘ie echt zo snel opdroogt! Maar 1 seconde lijkt me sterk, haha 😛 Maarre, wel gaaf kleurtje hoor! X

Plaats een reactie