Het laatste kleurtje nagellak wat ik van de big city life van Catrice heb is New York. New York is een vrij opvallende kleur die mij erg mooi leek, dus die nam ik mee.

De verpakking vind ik weer heel erg leuk met de skyline van New York.

Het lakje lakt net als de andere nagellakjes uit deze lijn erg fijn. Het kwastje is van fijn formaat en je kunt er precies mee werken. Hij lakt totaal niet streperig en de nagellak is heel erg creamy.

Het is een hele aparte kleur, ik zou hem omschrijven als groen/blauw. Hij lakt, zoals ik al zei, erg fijn een mooi. Ik heb hier twee laagjes op met een base- en topcoat. Hij blijft een paar daagjes chipvrij maar niet super lang. Ik vind het een mooi opvallend kleurtje, zeker mooi voor in het voorjaar of in de zomer. Ik vind dit wel een leuke toevoeging aan mijn stash.

De big city life nagellak van Catrice in de kleur New York is momenteel verkrijgbaar bij de kruidvat voor €2,49. Je moet er wel snel bij zijn want het is een limited edition.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Staat inderdaad erg leuk bij jou! Persoonlijk ben ik niet zo van de donkere lakjes, dus zal ik deze denk ik ook niet kopen.

  2. haha ik had hem nog niet geprobeerd, maar hij is erg mooi. we hadden een goede keus gemaakt 😛 hahaha.

Plaats een reactie