Enkele dagen terug liet ik jullie al een nagellakje uit de collectie Big city life van Catrice zien. Vandaag laat ik jullie er nog een zien, namelijk de kleur Sydney. Dit kleurtje sprak mij ook aan, ik ben dol op paars, en dit kleurtje had wel iets weg van licht paars, dus nam ik hem mee.

Again vind ik de verpakking erg leuk gedaan. Het maakt de nagellak wat vrolijker en hij valt zo meer op in mijn stash. Het kwastje van deze nagellak is wederom erg fijn. Hij lakt mooi en precies zonder strepen achter te laten.

Het is een creamy lakje, de kleur neigt van licht paars naar grijs en is echt heel erg mooi.

Ik draag hier twee laagjes met base- en topcoat. Hij blijft prima zitten, zo’n 3 dagen zonder chippen. Ik vind de kwaliteit van Catrice nagellak heel goed, ze zijn mooi en lekker goedkoop. Sydney is een apart kleurtje, maar zeker niet lelijk.

De nagellak Sydney is momenteel verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €2,49. Maar wees er snel bij, want het is een limited edition!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie