Toen ik de big city life LE in de winkels zag liggen, moest en zou ik, naast drie paletten, dit nagellakje meenemen. Het is de kleur Berlin en hij viel me meteen op. Een mooie roze kleur, die lekker creamy is.

Het uiterlijk van de nagellak vind ik dit keer echt super leuk. Alle vier de lakjes die uitkomen hebben een andere ‘skyline/versiering’ met gebouwen erop die echt in die stad staan. Ik vind het iets leuks geven.

Het kwastje van deze nagellak vind ik heel erg fijn en precies lakken. Hij is niet heel breed, dus je zit niet snel langs je nagel. De nagellak lakt niet steperig maar mooi egaal.


Ik vind het een mooie roze/rode kleur. Hij dekt heel erg goed, ik heb hier twee laagjes gebruikt, maar het zou ook in een laagje kunnen. Ik draag hem met een base- en topcoat en daardoor blijft hij echt goed zitten, hij bleef 3 dagen zonder te chippen zitten. Ik vind dit een mooi creamy lakje.

De Catrice big city life is momenteel verkrijgbaar. Het lakje Berlin kost €2,49.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Ik heb hem hier nog steeds op de kast staan, ongebruikt, maar ik ga hem binnenkort zeker proberen!

  2. Wauw, wat een leuk kleurtje! Drie keer raden wat ik dalijk ga halen als ik even ‘snel’ naar de kruidvat ga? 😉

  3. Ik heb nog een tijdje met dit kleurtje in mijn handen gestaan, maar toch niet gekocht. Maar bij jou lijkt ie wel rood/bruiner dan in het echt.

Plaats een reactie