Het laatste lakje wat ik uit de bohemia collectie van Catrice laat zien, is deze mooie blauwe kleur genaamd Be indiglow!. Be indiglow is een donkerblauwe kleur met een mooie metallic glans.

Net als bij de andere twee nagellakjes vind ik de verpakking weer mooi. Ik vind de doppen in deze collectie een groot pluspunt omdat ze zo leuk versierd zijn. Het kwastje vind ik wel echt verschrikkelijk, te breed en je kunt er niet mooi precies mee werken.

Ik vind de kleur heel mooi, mooi donker blauw en een mooie glans. Hij dekte al in een laagje, maar ik doe uit gewoonte altijd twee laagjes op. Hij blijft prima zitten met een base- en topcoat. Ik vind het zeker een leuke kleur, maar lijkt hij niet op Blues Brother Volume II, die al in de vaste collectie van Catrice zit? Ik weet het niet zo goed, want ik heb hem niet, maar toch deed hij me er aan denken. Wat vinden jullie?

De Catrice bohemia nagellak in de kleur Be indiglow! is nu verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,49. Wees er snel bij want het is een LE.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie