Het tweede lakje wat ik jullie uit de bohemia collectie laat zien, is een mooie rode kleur genaamd Looking sunkissed. Ik houd van rode nagellak dus kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van dit mooie lakje.

Het uiterlijk vind ik net als bij het andere lakje uit deze lijn erg leuk. De dop vind ik extra leuk gedaan, niet zo saai. Ook irriteert bij deze nagellak het kwastje weer. Het kwastje is zo breed, dat je niet precies en netjes kan lakken, dat vind ik toch wel een nadeel.

De kleur is gewoon een perfecte rode kleur. Er zit een hele lichte shimmer in, maar die zie je bijna niet. De nagellak is heel erg dekkend, ik draag hier twee laagjes, maar eigenlijk was hij al na een laagje dekkend. Hij blijft vrij goed zitten met een base- en topcoat. Ik vind het een mooi kleurtje!

De Catrice bohemia LE ligt momenteel in de winkels. De lijn is tijdelijk dus wees er snel bij. De nagellak Looking sunkissed kost €2,49.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Ik kan je verzekeren dat het een mooie kleur is, want ik heb de kleur in REAL LIFE op Daniques nagels gezieeen!

Plaats een reactie