Laatst liet ik jullie al een aantal producten van de Bohemia LE van Catrice zien, vandaag is er een nagellakje aan de beurt. Ik heb naast deze nog twee andere kleuren, maar het leek me fijner om ze apart te behandelen. Vandaag de kleur die mij het meest aansprak, namelijk de kleur Yes, you tan!

Het flesje heeft dezelfde uitstraling en vorm als normaal. Alleen is de dop versierd, ik vind dat wel een leuk extra. Wat totaal anders is, is het kwastje. Die is veel breder geworden, maar daar ben ik niet zo fan van. Ik zit dan al snel langs mijn nagel, en kan er niet heel erg precies mee werken. Dat is een minpunt, dus hopelijk komt het alleen voor in deze LE.

De kleur vind ik heel erg mooi, het is een beetje een coper/bruine kleur maar ik kan er ook wel wat goud in vinden. Ik vind het een prachtig uniek kleurtje, en daarom viel mijn oog ook meteen op deze nagellak. Hij blijft enkele dagen chipvrij (zo’n 2/3 dagen) en dan draag ik hem met een base- en  topcoat. Hij dekt in twee laagjes, dus dat is prima. De lak zelf is ook niet dik of dun, maar prima van structuur.

De kleur Yes, you tan! (wat een geweldige naam ook weer!), is tijdelijk verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,49, wees er dus snel bij!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie