Een opvallend lakje uit de Catrice million styles collectie, is toch wel het kleurtje Shake it! Flake it! Waarom? Omdat hij op de welbekende flakie lakjes lijken van onder andere Golden Rose. Catrice is natuurlijk een hartstikke fijn budget merk, dus moest ik dit lakje zeker in huis halen. En wie is er nou niet dol op flakies?

Ik vind de verpakkingen van de Catrice lakjes altijd erg mooi en strak. Zo ook bij dit lakje. Ik vind het lettertype op het flesje mooi. In het licht is dit lakje zo mooi! Dan krijgt het alle kleuren van de regenboog.

Het leuke van flakies is, is dat ze op iedere kleur nagellak er weer anders uit zien. Met een donkere lak vallen ze het meeste op, en ook wanneer het licht er op schijnt. Het kwastje vind ik prettig om mee te lakken. De nagellak zelf is vrij dik, maar zo kun je de flakies wel goed verdelen.

Ik heb hem over een roze (Catrice – Miss Piggy reloaded) lak gedaan waardoor de flakies helaas wat minder goed tot hun recht komen. Je kunt hem beter over donkere nagellak dragen. Maar desondanks is het nog steeds een prachtige combinatie. Ik blijf de hele tijd naar mijn nagels kijken om te zien welke kleur ze op dat moment zijn. Ik vind dit effect echt heel gaaf. De flakies blijven ook prima zitten met een topcoat er overheen. Wel duurt het wat langer om het op te laten drogen, omdat ik 2 laagjes kleur en 2 laagjes flakies heb gedaan. Daardoor is de nagellak wat dik. Maar als je even geduld hebt, is het resultaat super gaaf.

De Catrice million styles effect top coat in de kleur Shake it! Flake it! is momenteel verkrijgbaar bij de Kruidvat voor โ‚ฌ2,99. Budgetproof dus!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

 1. Ik heb een flakie lakje van Essence en ze lijken wel erg veel op elkaar!! Ik vind dit echt super leuke topcoats ๐Ÿ™‚

 2. Mooie kleurtjes weer. Denk dat deze kleur wel goed zal staan in combinatie met wit!

 3. Dit is echt mijn lievelingslakje uit de collectie. Ik kan er uren naar kijken.
  Leuk artikeltje!

  Liefs

 4. Ik draag op dit moment ook flakies en vind ’t zo leuk!
  Ik heb dan niet deze ( was al weg ๐Ÿ™ ) , maar dan die van Essence. Like ittt.

 5. Mooi kleurtje! Maar als je hem niet hebt kunnen krijgen, deze lijkt erg op die van Essence ๐Ÿ™‚

Plaats een reactie