Een lakje wat nieuw is bij Catrice is dit leuke kleurtje. Hij hoort officieel bij de modern muse collectie van Catrice, maar volgens mij blijft hij in het assortiment. Dat weet ik niet 100% zeker. Het is een mooi licht groen lakje, i like it.

Het uiterlijk van de Catrice lakjes vind ik altijd leuk. Ze zijn gewoon rond, simpel, strak, ik hou er van. De dop ligt, zoals altijd, erg fijn in de hand bij het lakken, en ook het kwastje doet goed zijn werk. Het kwastje is van fijn formaat, en lakt netjes.


Hoe kan ik dit kleurtje het beste omschrijven? Groen goud? Zo lijkt hij wel een beetje. Wat wel vast staat is dat de kleur prachtig is. Ik vind hem erg mooi staan en hij dekt vrij goed. Ik heb hier twee laagjes gebruikt met base- en topcoat. Ik vind dit een mooi kleurtje en hoop dat hij in het vaste assortiment blijft.

Catrice modern muse nagellak, in de kleur Khaki Perry (wat een geweldige naam ook weer!), is nu verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,49! Wees er snel bij, want het is een prachtige, aparte kleur!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Leuk kleurtje maar ik denk dat ik hem niet ga aanschaffen. Dat heeft meer met mijn nagellak stash te maken dan met het kleurtje 😉 Ik heb al zoveel dat ik wel een beetje selectief ga worden. De naam vind ik trouwens ook wel leuk. Liefs.

  2. Heb er nog mee in mijn handen gestaan.. Volgens mij komt deze ook in de vaste collectie, dan kan ik het als nog kopen 😀

  3. Ziet er mooi uit! Hij blijft trouwens wel in het vaste assortiment, dus ik hoef me gelukkig niet te haasten hiervoor 🙂

Plaats een reactie