Dit is een van de nieuwe lakjes uit de Catrice lijn, volgens mij hadden ze deze naam al eerder gebruikt, maar dat weet ik niet zeker. Ze hebben waarschijnlijk het kleurtje aangepast. Mij leek hij wel mooi, dus nam ik hem mee.


Ik vind de verpakkingen van de Catrice nagellakjes er altijd erg mooi uitzien. Het oogt niet goedkoop en de dop ligt fijn in je hand.

Het is een donker grijs kleurtje. Met shimmer die je wel in het potje ziet, maar deze zie je niet als je de nagellak op je nagels hebt. Ik vind dit kleurtje erg mooi, hij is donker maar niet te donker. Hij kan prima overdag, maar is ook leuk voor een feestje.


Ik vind hem heel erg mooi op mijn nagels, zoals je ziet is hij echt donkergrijs, maar een hele mooie kleur.


Dit lakje is voor €2,49 te koop bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Ik vind dit lakje wat minder, ik heb hem daarom ook niet gekocht gisteren tijdens de 50% kortingsactie, maar wel een aantal andere kleuren 😀

  2. Ik heb de oude versie van deze, die is volgens mij een stuk donkerder! Deze is ook mooi, ik hou wel van donker grijs 🙂

  3. Ik heb met mezelf afgesproken geen donkere nagellak meer te gebruiken, zodat mijn nagels ook niet meer verkleuren haha! Sla deze maar over!

  4. Ja ik heb ook de oude versie ervan! Klopt dus dat ze die naam eerder hebben gebruikt. Die is echt zwart met kleine glittertjes. Maar wel een mooi kleurtje, deze nieuwe versie!

Plaats een reactie