Catrice nagellak, wie kent het niet? Het zijn wel populaire lakjes in de beauty wereld. Vooral omdat ze leuke kleurtjes hebben en lekker goedkoop zijn. Het lakje forget-me-not heb ik alweer een hele tijd, maar nog nooit de kans gehad om hem te swatchen. Tot een paar dagen geleden. Een mooi lakje, vind ik zelf.


De verpakkingen van de lakjes van Catrice vind ik gewoon mooi. Niet heel erg bijzonder en het bergt gemakkelijk op. Niks op aan te merken dus.


De kleur is erg mooi, het is echt een hele donker paarse kleur. Zelf zou ik dit kleurtje meer in de winter dragen dan in de zomer. Ik heb twee laagjes aangebracht, maar het lakje dekt heel erg goed, dus het is misschien niet nodig. Met base- en topcoat blijft hij goed zitten. De lakjes van Catrice lakken, zoals altijd, erg fijn. Zo ook dit kleurtje weer. Ook bevat het lakje erg mooie shimmer, misschien komt dit helaas niet al te goed over op de camera. Maar ik vind het een leuk kleurtje.


Dit lakje van Catrice is voor €2,49 te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ik vind het een erg leuk kleurtje, heb hem zelf ook. 😀 Een tijdje terug heb ik deze bij een vriendin opgedaan en daaroverheen flakies, erg leuk geworden. 😀

  2. Ik heb hem zelf ook maar moet bekennen dat ik hem nog niet heb gebruikt, maar daar zal snel verandering in komen denk ik ^^

Plaats een reactie