Jullie zagen ze gister al voorbij komen in de shoplog, de vernieuwde nagellakjes van Catrice. Vandaag ga ik er alvast eentje aan jullie laten zien. King of Greens is een mooie groene kleur die me meteen opviel. Groen, meestal hou ik niet zo van groen, maar dit is een draagbare groen en dat vind ik wel mooi. Kijk mee naar de swatches van dit lakje.

De flesjes van de nagellak zijn hetzelfde gebleven en kwa uiterlijk niks veranderd. Het kwastje daarentegen is wel veranderd. Deze is een stuk breder geworden. De meningen zijn hier nogal over verdeeld, ik ben zelf niet zo’n hele grote fan van brede kwastjes omdat ik niet zo’n brede nagels heb en daardoor al snel er naast zit. Maar met een beetje oefening moet dit wel goed komen.

De structuur van de nagellak is fijn, hij lakt fijn, dekt goed en laat geen gekke strepen achter. Je krijgt een mooi egaal gelakte nagel.

De kleur vind ik heel mooi. Het is een donker groene kleur met een licht groene shimmer erin. Ik vind hem zeer goed te dragen. Ook dekt de nagellak goed, ik draag hier twee laagjes. Met base- en topcoat blijft de nagellak zo’n 3 dagen chipvrij, wat ik prima vind voor deze budget nagellak. Ja, ik ben fan! Zeker een aanrader dit kleurtje! Catrice heeft overigens weer te gekke namen bedacht voor haar nagellak.

King of Greens van Catrice is vanaf nu verkrijgbaar voor €2,49 bij de Kruidvat!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ik heb hem ook net gekocht, maar nog niet gedragen! Kan niet wachten om hem op te doen! Hij is echt ontzettend mooi. 😀

Plaats een reactie