Vandaag heb ik weer een nagellakje voor jullie. Dit kleurtje van Catrice heb ik alweer een hele tijd in bezit, maar ik was hem eigenlijk een beetje vergeten. Tot ik hem laatst tegenkwam en hem uitprobeerde. Het is de kleur Welcome to Roosywood. Kijk snel mee naar de swatches!

 
De nagellak van Catrice vind ik een van de fijnste budget nagellakken. Ze lakken heel erg fijn, de substantie is prettig en de kleuren zijn mooi. Er is een ruim assortiment aan kleuren en om de tijd worden er kleuren vervangen.

Foto zonder flits.

Welcome to Roosywood is een roze/mauve kleur die een creamy finish heeft. Er zit totaal geen shimmer in en hij dekt vrij goed. Ik draag hier twee laagjes en dan is hij helemaal mooi egaal. Ik vind het een mooi kleurtje, maar hij is niet heel speciaal. Ik heb denk ik veel soortgelijke kleuren in mijn stash. Hij is leuk voor de prijs, maar geen must have.

Foto met flits.

Welcome to Roosywood van Catrice is voor €2,49 verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Oh ik vind deze eigenlijk heel mooi! Ik heb nog staan twijfelen bij t Kruidvat over deze en het toch maar niet gedaan.. ik denk dat ik ‘m toch nog ga halen vandaag haha!

  2. Toen ik deze zag een poos geleden bij de Kruidvat, moest ik hem meteen hebben. De kleur is echt mij, lovely colour! 😀

  3. Dit is een van mijn favoriete kleuren van Catrice en dat terwijl ik niet eens een enorme creme-fanaat ben maar veel meer van glitter en duochrome-lakjes hou! Mooie swatches ook!

  4. Ik heb dit kleurtje ook! Ik vind ‘m heel erg mooi, maar gebruik ‘m eigenlijk ook te weinig…

Plaats een reactie