Vandaag heb ik weer een nagellak voor jullie van Catrice. Catrice is echt een van mijn favorieten merken voor nagellak, ze zijn goedkoop en ook erg fijn. Vandaag laat ik swatches van het kleurtje Heavy Metallilac zien.


De verpakkingen van Catrice zijn zoals altijd mooi. Het kwastje is fijn in gebruik en lakt mooi. Dit lakje viel mij op omdat hij een paarse met roze gloed heeft, zoiets had ik nog niet in mijn stash!

Foto zonder flits.

Heavy Metallilac, is heeft zoals de naam al zegt een metallic finish. Het lakje dekt erg goed en laat geen strepen achter. Er zit geen duidelijke shimmer in. De kleur vind ik erg mooi, ik hou sowieso al van paars, en deze vind ik zeer geschikt voor de zomer. De nagellak blijft ook goed zitten, mits je twee laagjes opdoet.

Foto zonder flits.

Ik weet niet of Heavy Metallilac nog in het assortiment zit. Maar als dat is, zou ik hem zeker meenemen. Nagellak van Catrice kost โ‚ฌ2,69 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Gister heb ik ‘m nog zien liggen! Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ie zo mooi was… hij is namelijk echt gaaf!

Plaats een reactie