Ik heb deze nagellak van Catrice al een hele tijd geleden gekocht, maar nog nooit geprobeerd. En ik weet niet waarom, want in de verpakking lijkt hij me echt prachtig. Laatst heb ik hem voor het eerst gebruikt, kijk mee naar mijn swatches!

De verpakkingen van Catrice vind ik altijd erg mooi. Ze zijn strak, simpel en de dop ligt fijn in de hand bij het lakken. Ik moest ook echt lachen om de naam toen ik deze las, Browno Mars!

De nagellak van Catrice vind ik altijd heel erg fijn. Ze lakken fijn, de kwastjes zijn fijn en de substantie is ook heel erg fijn. De nagellak is niet te dik en niet te vloeibaar. Hij droogt snel en blijft prima zitten.

Foto zonder flits.

Foto met flits.ย 

De nagellak is een aparte kleur die ik nog niet in mijn bezit had. Het is een gouden/bruine kleur. Er zit een boel shimmer in, wat ik erg mooi vind bij dit kleurtje. Hij dekt al in รฉรฉn laagje, maar ik draag er hier twee. Met een base- en topcoat blijft hij ongeveer 3 dagen chipvrij, wat ik best lang vind.

 

Browno Mars van Catrice kost โ‚ฌ2,49 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Ik heb zo’n gevoel dat ik deze ook heb. En zo niet, dan vind ik dat stom want ik vind hem mooi!

  2. Deze is zoo mooi hรจ! Ik heb hem ook ๐Ÿ™‚ Hij gaat trouwens uit het assortiment, dus mensen moeten wel snel zijn als ze hem nog willen. Je kunt hem nu kopen met 50% korting, dus dan kost hij maar โ‚ฌ1,25. Op heel veel plekken zijn de schappen wel al ver leeg, dus be quick if you want it!

  3. Heb hem ook in de schappen zien liggen, maar had het gevoel alsof ik dit lakje al in mijn collectie heb. ๐Ÿ˜€ Wel mooi kleurtje!

  4. Het is een mooi kleurtje! Volgens mij heb ik ook zoiets wat er op lijkt of het is ‘m! Geen idee meer, maar hij ziet er zo fijn uit. ๐Ÿ˜€

  5. ik heb deze toevallig laatst met 50% korting gekocht ๐Ÿ˜€ heb hem nog niet geprobeerd maar hij ziet er goed uit!

Plaats een reactie