Deze nagellak van Catrice heb ik al super lang in mijn bezit. Ik kwam er maar niet aan toe om hem ook daadwerkelijk op te doen. Tot ik hem een paar dagen geleden weer zag. Ik heb het over de kleur I Wear my sunglasses at night.
 Untitled2565_zps1567f33b.png
Het lakje is erg donker, zo donker dat je gerust zwart kan zeggen. Maar toch is hij specialer dan gewone zwarte nagellak.
 Untitled2566_zps9619e4a1.png
Maar wat I Wear my sunglasses at night nou zo bijzonder maakt, is de prachtige shimmer die erin zit. Die is paars/groen/goud en maakt de nagellak net wat specialer. Ik ben dol op de nagellak van Catrice, want ze lakken zo ongelofelijk en fijn en zijn ontzettend cheap.

 Untitled2567_zps70c0f431.png
Look how pretty de shimmer is! Ik vind het kleurtje echt heel mooi! Ik heb eigenlijk geen idee of deze nog verkocht wordt, omdat ik hem dus al een hele tijd hebt. Maar mocht je hem tegenkomen, dan zou ik hem zeker meenemen!

Catrice nagellak, I Wear my sunglasses at night – €2,69

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ik heb hem ook maar draag ‘m eigenlijk nooit, ik draag namelijk bijna alleen maar zwarte kleding en dan wordt het wel heel veel zwart.

Plaats een reactie