De papagena LE van Catrice ligt alweer een tijdje in de winkels. Ik nam laatst nog dit nagellakje mee, een mooie groene kleur zonder enige shimmer erin. Het is het lakje genaamd Enter the undergrowth. Vandaag laat ik jullie zien hoe hij eruit ziet op mijn nagels.


Het uiterlijk van het lakje, is bijna helemaal hetzelfde als de gewone lakjes van Catrice. Alleen heeft deze nagellak een leuke versierde dop, ik vind het zelf er wel leuk uitzien, van mij mag Catrice dit bij meerdere lakjes doen. De nagellak van Catrice vind ik altijd erg fijn lakken, zo ook dit nagellakje. Geen strepen, gewoon mooi gelijkmatig verdeelde nagellak. Ook droogt de nagellak vrij snel op.

Ik heb hier twee laagjes gebruikt. Zoals ik al zei lakt het nagellakje prima. Ik heb hier geen topcoat gebruikt, maar het lakje bleef wel 3 dagen chiploos, dus dat vind ik echt een pluspunt. Hij dekt ook erg goed. Ik vind het een leuk kleurtje, vooral voor in de zomer.

De papagena LE van Catrice ligt momenteel in de winkels. Dit nagellakje kostte €2,49, een prima prijsje! Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

Plaats een reactie