Deze nagellak kocht ik een tijdje terug van de Catrice papagena collectie. Een mooie goud/bronze kleur, die ik graag aan mijn stash wilde toevoegen. Het is de kleur Amazonian gold. Er zitten in de LE ook nog een aantal andere nagellakjes.


De verpakkingen van de Catrice nagellak vind ik zoals altijd erg mooi. Een leuke toegevoegde waarde geeft de dop bij deze nagellak. Dat mogen ze van mij wel vaker doen. Het lakje lakt net als de andere nagellakjes van Catrice, erg prettig.

Ik heb twee laagjes gebruikt met base- en topcoat. De nagellak dekt vrij goed, ik had er dus niet heel erg veel van nodig. Hij laat geen irritante strepen achter, maar gewoon een mooi geheel. Hij blijft goed zitten met een base- en topcoat. Ik vind de kleur echt heel erg mooi. Echt een mooie goud/bronze nagellak. Ik zou hem zeker kopen als je hem tegenkomt, want het lakje zit dus tijdelijk in de collectie.


Dit nagellakje van de Catrice papagena collectie kost €2,49 en is te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Toch wel een mooi kleurtje… Misschien ga ik hem toch nog even halen maar eigenlijk moet ik me inhouden 😛

Plaats een reactie