Vandaag heb ik weer eens een nagellakje voor jullie, die ik een tijdje geleden bij de Kruidvat kocht. Catrice heeft naast hun gewone nagellak lijn ook de Ultimate nudes lijn, vol met nagellak met nude en roze kleuren. Ik kocht laatst het lakje Karl says tres chic, een mooie, lieve, roze kleur.

Het uiterlijk van de nagellak is bijna hetzelfde als de nagellak uit de gewone lijn. Alleen heeft deze nagellak een witte dop en iets andere tekst.

Het kwastje van deze nagellak is verder ook hetzelfde als de normale nagellak. Hij lakt zoals altijd erg prettig en laat geen rare strepen achter. Het kleurtje dekt goed, ik had maar twee laagjes nodig om hem helemaal mooi te krijgen.

Het is een mooie roze kleur, die zeer geschikt is voor het voorjaar. De nagellak blijft prima 3 dagen chipvrij met een base- en topcoat. Daarna beginnen de randjes toch wel te chippen.

Karl says tres chic is te koop bij de Kruidvat voor €2,49.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Ik vind ‘m wel heel erg leuk 🙂 Lijkt een beetje op Welcome to my Rosywood, alleen dan lichter!

  2. leuk! heb er eentje van douglas en die lijkt er best veel op. dit soort kleurtjes zijn altijd wel fijn om te hebben,lekker romantisch lief kleurtje 😀

Plaats een reactie