Dit lakje van Catrice komt is van de LE Urban Baroque. Er zijn een paar kleurtjes uitgekomen in deze lijn, allemaal vrij nude of roze. Ik vond alleen dit kleurtje mooi, een licht roze kleur, namelijk c04 biscuits & cupcakes.Het duurde me even voordat ik het kleurtje kreeg wat je zo ziet in het flesje. Ik heb namelijk 3 laagjes gebruikt, anders vond ik hem niet dekkend genoeg. Maar als je eenmaal 3 laagjes op hebt, is het een mooi licht roze kleurtje. De lakjes van Catrice lakken prima, zoals altijd, alleen jammer dat dit lakje niet goed dekt.

Als je dit nagellakje nog wilt kopen, moet je er snel bij zijn. Meestal zijn de LE’s van Catrice snel uitverkocht. Op dit moment is de urban baroque collectie van Catrice te koop bij de Kruidvat, het lakje kost €2,49.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Opzich wel mooi, maar jammer dat hij 3 laagjes nodig hebt. Heb hem ook maar nog niet uitgeprobeerd.

    x

  2. Hmm ik vind hem een beetje te roze. Jammer, want normaal ben ik echt fan van de lakjes van Catrice. Ben suuuuper benieuwd naar de kleuren die vanaf februari in de winkels liggen ^^ Mooie neutrale kleuren.

  3. Aah ik heb deze ook, hij is zoo mooi alleen dekt inderdaad slecht! Maar de kleur is liefde (L)

Plaats een reactie