Het enige nagellakje wat ik meebracht uit de welcome to las vegas LE van Catrice was het kleurtje Alluring night. Vandaag laat ik swatches zien van deze nagellak.

Het flesje vind ik er wel leuk uitzien. Zoals Catrice dat vaker doet bij LE’s, hebben ze ook dit keer het flesje versierd. Ik vind dit print alleen een beetje kinderlijk ogen. De nagellak bevat een heel erg breed kwastje, wat ik een minpuntje vind. Ik kan er niet heel erg precies mee lakken en je zit al snel langs je nagels. Ik kan me herinneren dat dit bij andere LE’s ook al was, hopelijk blijft het niet zo.

Het kleurtje Alluring night is een donker blauw/groen kleurtje. Hij bevat niet een hele erge shimmer, maar wel een mooie glans.


Het is zeker een mooi kleurtje, maar ik vind hem niet heel erg speciaal. Ik draag hier twee laagjes, maar de nagellak dekt al na één laagje. Hij blijft prima zitten met een base- en topcoat.

Close-up van het kleurtje.


Alluring night is momenteel verkrijgbaar voor €2,49 bij de Kruidvat. Het is wel een tijdelijk lakje want hij zit in een LE. Ik vind hem mooi, maar geen musthave!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

Plaats een reactie