Dit lakje behoort alweer een tijdje tot mijn nagellakstash. Ik kocht deze een tijd geleden op de Beautygloss Party bij Enchantra. Het is een nagellakje van China Glaze uit de Primatic collectie. Hij bevat super veel glitters en is heel erg mooi. Kijk snel mee naar de foto’s!

Wauw, zie je al die glitters in het flesje? Ik was opslag verliefd. Dit is de kleur Liquid Crystal, een mooie groen/blauwe glitternagellak.

De flesjes van China Glaze vind ik altijd erg mooi. In tegenstelling tot de meeste lakjes van China Glaze, heeft deze nagellak geen zwarte maar een zilvere dop. Ik vind het heel erg passen bij de naam van de collectie, prismatic.

Oh wauw! Ik ben dol op deze nagellak. Kijk hoe mooi hij glittert. De kleur kun je het beste omschrijven als blauw groen. In het daglicht is hij blauwer dan op de foto’s. Ik heb hier twee laagjes op. De nagellak dekt heel erg goed en blijft ook prima een paar dagen goed zitten met een base- en topcoat. Alleen is het altijd een hel om glitternagellak eraf te halen helaas. Maar als je ziet hoe mooi deze is, heb je dat er wel voor over!

Dit lakje is nog steeds te koop op www.enchantra.eu voor €5,95!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

  1. Lovely and absolutely china glaze..really nice the way painting the nails..looks so wonderful!!
    Congratulations!!

  2. Vind de collectie beetje tegenvallen; hou meer van holo. Maar vind de kleur echt mooi, staat je goed!

Plaats een reactie