Toen ik laatst bij de DA was, nam ik dit lakje mee van hun eigen merk. Het is een lakje wat volgens mij tijdelijk is, want hij stond ergens anders dan de andere. Het is een mooie licht blauwe kleur, nummer 002.


De verpakking vind ik wel leuk, hij is anders dan de meeste nagellakjes. Hij is gelukkig niet te lang, dus past hij nog wel in mijn nagellak lade. Ik vind de zilvere dop wel mooi, maar je ziet er wel snel vinger afdrukken op. Verder ligt hij wel fijn in de hand met lakken.

Het lakje is vrij sheer, hier heb ik twee laagjes op. Ook lakt hij helaas een beetje streperig, maar voor de rest is hij prima. Hij blijft vrij goed zitten met een base- en topcoat. Ik vind het een leuk zomers kleurtje, er zit ook een mooie shimmer in de nagellak. Ik vind het wel een leuk kleurtje, maar zelf hoe ik niet van hele lichte nagels. De kwaliteit is niet super, maar het gaat.
Untitled797.png
Ik kocht dit lakje bij de DA voor €2,99. Voor dat geld koop ik liever een lakje van Catrice.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Ik vind dit een erg leuk kleurtje! Meestal vind ik de make-up van DA eigen merk niet zo interessant, maar dit lakje is echt super.

Plaats een reactie