Deborah Lippmann, een merk wat nog niet heel erg bekend is in Nederland. Zo had ik er ook nog geen ervaring mee. Het merk wordt langzaamaan steeds bekender in Nederland en ook ik was er zeer benieuwd naar. Ik heb voor jullie een nagellak van dit merk uitgetest in de kleur ‘Wicked game’.

Wat me meteen opvalt, is dat de flesjes echt heel erg groot zijn. Een flesje bevat ook 15 ml. Ik vind de vorm erg mooi en luxe ogen.

Naast het goede pigment wat deze nagellak bevat, is hij ook heel langhoudend en verzorgen ze tegelijkertijd ook nog je nagels. De nagellak bevat biotine, groene thee en het Aucoumea Klaineana extract (een natuurlijke hars uit West-Afrikaanse bomen), hierdoor worden de nagels versterkt en gehydrateert. Daarnaast stimuleert het de groei van de nagels.

De kleur die ik heb, is de kleur ‘Wicked game’, een mooie duo chrome kleur. De nagellak bevat een fijn kwastje die niet al te breed is. Je kunt er goed mee lakken. De nagellak dekt vrij goed, ik had wel 3 laagjes nodig om hem helemaal zoals de kleur in het flesje te krijgen, maar dat komt misschien omdat hij duo chrome is.

Duo chrome houdt in dat de nagellak eigenlijk verschillende kleuren heeft. Dit lakje is groen, maar ook paars. Af en toe herken je er ook grijs in, het ligt eraan hoe je hem in het licht houdt. Ik vind dat effect echt super leuk. Ik vind de kleuren ook heel mooi. Wel zijn er wat goedkopere merken op de markt, met eenzelfde soort kleur. Maar ik vind de kwaliteit van Deborah Lippmann echt super, de nagellak blijft minstens 3 dagen chipvrij. Ook lakt de nagellak heel mooi egaal.

Voor verkoopinformatie kun je terecht op www.beautymusthaves.nl. Er zijn natuurlijk ook nog een heleboel andere kleurtjes verkrijgbaar. Wicked game van Deborah Lippmann kost €19,95.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Die kleur is erg mooi! Had hem in de winkel ook gespot, maar ik heb al een KOH lakje in deze kleur. Alhoewel deze wel meer naar paars neigt… dat is nog mooier.

  2. De nagellak is mooi! Maar je hebt al zoveel dupes van goedkopere merken, dus dan zou ik niet een deborah lippmann gaan aanschaffen! Natuurlijk wél als er een superapart kleurtje is. Maar €19.95.. Dat is nog best wat.

  3. ik heb een keer een kleurtje van essence gekregen in bijna precies dezelfde kleur.

    Deze lijkt me wel erg fijn

Plaats een reactie