Dit lakje kocht ik laatst op www.boozyshop.nl. Ik had hier al erg mooie swatches van gezien op internet dus hij stond al een tijdje op mijn wishlist. Het is een holografisch lakje, erg mooi, vooral in de zon. Ik had al ervaring met de lakjes van Diamond Cosmetics want ik heb er al een. Ik vind de kwaliteit zeker goed.


Het kleurtje in het flesje vind ik al meteen mooi, het is een donkergrijs lakje met super veel shimmer. Hij is dus holografisch, en in het licht is hij op z’n mooist.

Ik vind hem echt prachtig op mijn nagels, ik blijf er de hele tijd naar kijken. Het lakje lakt heel erg fijn, en met een base- en topcoat blijft hij vrij lang zitten. Ik draag hier twee laagjes, maar eentje was ook al dekkend genoeg. Maar met twee krijg je echt het effect als in het flesje. Ik hou echt van dit kleurtje!

Diamond Cosmetics is o.a. te koop bij www.boozyshop.nl. Ze kosten €3,95 per stuk, een heel fijn prijsje voor een goede nagellak dus!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

Plaats een reactie