Sinds kort is er nagellak op de markt gebracht door parfumerie Douglas. Ik was natuurlijk reuze benieuwd naar de kwaliteit van deze lakjes. Ze komen met verschillende kleurtjes uit, waar ik er twee van heb. Een van die twee ga ik vandaag aan jullie laten zien, namelijk Maja.

De verpakking vind ik er strak en mooi uitzien. Niet heel veel staat erop, gewoon strak. Ik stoor me alleen aan het lettertype van ‘Douglas’, ik vind het er heel erg goedkoop uit zien, jammer.

Om beter te lakken kun je de omhulsel van de dop er af halen. Ik vind dit heel slim gedaan, want een vierkante dop lakt alles behalve fijn. Het kwastje van de nagellak is van normaal formaat en lakt erg fijn en precies. De substantie van de nagellak is ook gewoon van goede kwaliteit. Niet te dik of waterig.

Het lakje heeft een creamy finish en heeft ook een erg mooie kleur. De kleur is roze, maar niet fel roze. Er zit geen enkele vorm van shimmer in de kleur. Ik vind het een mooi kleurtje voor de zomer. De nagellak blijft overigens prima zitten met een base- en topcoat, dan blijft hij zo’n 3 dagen chipvrij.

Naast dit kleurtje zijn er nog 11 andere kleurtjes verkrijgbaar. Maja is te koop bij de Douglas voor โ‚ฌ4,95.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

 1. Deze kleur doet me erg denken aan het Catrice Berlin lakje, staat prachtig bij je huid overigens!

  • Danique Reageer

   Dankjewel! En nu je het zegt, daar lijkt hij inderdaad best veel op! Ik vond het kleurtje al zo herkenbaar, en nu weet ik waarop hij lijkt!

   • Haha, het was vast echt zo’n hersenkraker, waarvan je je lang afvroeg op welk lakje hij leek of niet? Dat heb ik zo vaak! Hoe dan ook, it’s lovely!

 2. Ik had hem op de nagels iets lichter verwacht. Maar hij is wel mooi. Heb zelf ook een Douglas lakje, die is ook al zo fijn.

 3. Deze lijkt volgens mij heel erg op Catrice ‘Berlin’ uit de Big City Life LE, die kleur vind ik zo mooi en ik was hem nog nooit ergens tegengekomen.. Ik ga toch sterk zijn en hem niet kopen want ik maak die ander toch niet op ๐Ÿ˜›

 4. heb m ook en vind m erg leuk ๐Ÿ˜€ leuke afwisseling tussen al mn hysterische kleurtjes nagellak

 5. Hmmm, ik weet niet zo goed wat ik van de kleur moet vinden, maar ik vind het flasje wel heel mooi :). Ik heb wel al andere kleuren gezien van deze lijn die heel mooi zijn :).

 6. Je hebt helemaal gelijk, het lettertype is lang niet zo mooi als het lakje en doen het nogal goedkoop lijken. De nagellak maakt toch een hoop goed, want het is een erg mooie kleur zeg ๐Ÿ™‚

Plaats een reactie