Jullie konden een tijdje terug al lezen over de nieuwe Douglas nagellak die zijn uitgebracht. Vandaag laat ik jullie de swatches van nog een ander kleurtje zien, namelijk Precious. Ik was erg enthousiast over het andere lakje, waarvan de kwaliteit heel erg goed was. Benieuwd of deze ook fijn is, lees dan mee!

Ik vind de verpakkingen van de Douglas nagellak erg mooi en strak ogen, alleen hou ik niet van het lettertype waarmee ‘Douglas’ is geschreven. Het oogt goedkoop.

De nagellak heeft een vierkante dop die je er af kan halen, dan blijft er gewoon een standaard nagellak dop over waarmee je makkelijk je nagels kan lakken. De nagellak heeft een normaal kwastje wat fijn lakt. De nagellak heeft een fijne substantie, niet te dik en niet te waterig, je kunt er dus mooi mee lakken zonder dat je rare strepen krijgt.

Het kleurtje vind ik heel mooi. Het is een mooie donkerrode kleur, een beetje vampy! Ik draag hier twee laagjes, maar de nagellak dekt al na één laagje. Hij blijft ook prima 3 dagen chipvrij met base- en topcoat. Ik vind de kleur zeker een mooie toevoeging aan je collectie. De nagellak bevat een hele lichte shimmer, die bijna niet opvalt.

Naast dit kleurtje zijn er nog 11 andere kleurtjes verkrijgbaar. Precious is te koop bij de Douglas voor €4,95.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

Plaats een reactie