Naast het lakje wat jullie al voorbij hebben zien komen van de 50’s girls reloaded LE, nam ik ook nog een ander lakje mee. Namelijk de kleur Love me tender. Een mooie kopere kleur. Ik was er erg benieuwd naar, dus vandaag laat ik jullie de swatches zien.

Net als bij de andere vind ik de verpakking er wel leuk uitzien, behalve de witte plastic dop die goedkoop oogt. Hij ligt wel fijn in de hand met lakken. Het kwastje brengt mooi en fijn aan.

De kleur is een beetje moeilijk te omschrijven, maar ik noem het een kopere kleur met zilvere shimmer. Ik vind de kleur erg mooi. Ik heb hier twee laagjes gebruikt met base- en topcoat, en hij bleef ongeveer 3 dagen mooi zitten op mijn nagels. Het lakje lakt fijn en dekt goed. Een leuk kleurtje, maar niet heel apart.

De Essence 50’s girls reloaded LE is nu verkrijgbaar bij de Kruidvat. Love me tender kost maar €1,79, wat geen geld is. Dus als je het een mooi lakje vind, wees er dan snel bij, want 50’s girls reloaded blijft een LE.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Op de persfoto’s vond ik hem geweldig, maar in het echt ben ik niet zo’n fan van de finish.. Heb hem dus ook niet meegenomen.

  2. Ik ben meestal niet zo gek van dit soort finishes, hou meer van creamy lakjes!
    Hij staat wel erg mooi op jou nagels!

Plaats een reactie