Ik kocht dit nagellakje van Essence een hele tijd geleden. Ik was toen in duitsland en toen lag er deze LE in de winkels. Een erg leuke LE die helaas niet in Nederland verschenen is. Ik nam er twee nagellakjes van mee, onder andere deze. Een mooie licht blauwe/paarse lak. Ik vond het flesje alleen al erg cute.

De verpakking vind ik al heel erg leuk. Het flesje is erg smal en heeft een leuk uiterlijk. Ik heb dus een licht blauw/paars lakje. Er geschikt voor de zomer. Het kwastje lakt prima, het is gewoon een kwastje van normale grote.

Het is een licht paars lakje, die heel erg creamy is. Ik vind hem heel erg mooi. Er zit totaal geen shimmer in. Het lakje lakt fijn, ik heb hier twee laagjes gebruikt dus hij is vrij dekkend. En als je hem met base- en topcoat draagt blijft hij wel een aantal dagen zitten. Ik vind het dus een aanrader, helaas is hij niet meer te koop.

Ik kocht dit lakje bij de DM in Duitsland voor โ‚ฌ1,75. Ik denk alleen dat hij helaas niet meer verkrijgbaar is omdat het een LE was.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. vind t een heel mooi kleurtje! hoop echt dat deze ook nog een keer in nederland verkrijgbaar gaat zijn, maar waarschijnlijk niet hรจ? ๐Ÿ™

Plaats een reactie