Dit lakje kocht ik tijdens de 50% korting actie bij de Kruidvat. Het lakje kostte toen nog maar €0,65 wat dus echt geen geld is. Ik had al swatches van deze gezien, en vond hem erg apart en mooi. Ik had nog geen vergelijkbaar kleurtje in mijn stash dus wilde hem graag hebben. En tja voor de volle prijs van €1,29 zou je hem ook niet kunnen laten liggen, denk ik ;).


Ik vind de flesjes van Essence altijd wel leuk. Ze zijn simpel maar ze ogen niet heel erg goedkoop. Ik vind de dop fijn in je hand liggen, dus kun je erg goed en precies je nagels mee lakken.

Ik vind het kleurtje echt prachtig. Het is een nude/beige kleurtje met een groene/gouden shimmer. Zo’n kleurtje had ik nog nooit gezien, en ik vind hem echt heel erg speciaal. Vooral in het licht is hij mooi, dan zie je de gouden shimmer goed. Dit lakje dekt ook vrij goed voor een nude lakje, aan twee laagjes heb je genoeg. Ik draag hem met een base- en topcoat en dan blijft hij ook nog eens goed zitten. Wat wil je nog meer voor dat geld?


Ik ben dus erg blij met dit kleurtje. Je kunt de Essence colour & go nagellak kopen bij de Kruidvat voor €1,29 per stuk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ik heb hem ook en was zeer tevreden met het resultaat! had niet verwacht dat de kleur zo mooi zou uitpakken!

  2. Ik denk niet dat dit kleurtje mooi staat bij mijn huid, maar vind het zo op de foto’s wel mooi!

Plaats een reactie