Helaas, helaas, ik moet meteen beginnen met het feit dat dit lakje uit het assortiment is. En daar baal ik van, want OH wat is hij mooi! Deze nagellak van de Essence colour & go lijn is namelijk een prachtige zilver/grijze holografische lak. Ik heb volgens mij wel een lakje gespot die er erg op lijkt, ook van de colour & go collectie, wie weet hebben ze alleen de naam veranderd? Maar goed, terug naar het nagellakje, want ook al is hij misschien niet meer te koop, ik moest hem laten zien.

De Essence colour & go nagellak vind ik er wel leuk uit zien. Vrij simpel, maar wel vrij strak. Het kwastje vind ik prima, niet veel op aan te merken, lakt goed.

Het is zo moeilijk om holografische lakjes goed op de foto te krijgen. Maar zo krijgen jullie er toch een indruk van. Het is een prachtig zilver/grijze kleur met een prachtige holografische shimmer erin. Vooral in het licht is deze nagellak prachtig. Misschien kunnen jullie het al merken aan mijn enthousiasme, ik ben vrij fan van deze nagellak. Ik heb hier trouwens twee laagjes op met base- en topcoat en hij blijft zo’n 3 dagen chipvrij, vrij lang dus.

Ik weet dus niet zeker of hij nog te koop is, maar als je hem tegenkomt zal ik hem zeker kopen! Wie weet zit er ook een soortgelijke kleur in het vernieuwde assortiment. Ik kocht dit lakje een tijdje geleden voor €1,29.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie