Laatst stond ik voor het Essence schap en zag een lakje wat me nog niet eerder was opgevallen. Ik moest en zou hem kopen, hij zag er zo mooi uit in de winkel. En thuis maakte hij al mijn verwachtingen waar, hij is gewoon prachtig. Maar over welke nagellak heb ik het nou? Ik heb het over de Essence colour & go nagellak in de kleur Princess Prunella.

Ik vind de flesjes van de colour & go lijn wel mooi. Gewoon simpel en strak. Ik vind alleen de ‘new’ stickers die erop zitten altijd verschrikkelijk lelijk. De kwastjes van de colour & go nagellak vind ik erg fijn lakken, zo ook bij deze. Je trekt er geen strepen mee en je kunt heel precies werken. Dat vind ik echt een pluspunt.

Het is een apart, maar zeer mooi kleurtje. Het is een beetje een bruin/paars kleurtje. In het echt is hij iets lichter, maar het licht wilde weer niet meewerken bij het foto’s maken. Hij heeft niet echt shimmer, maar wel een mooie creamy/glans finish. De lakjes blijven vrij goed zitten met een base- en topcoat. Ik ben echt gek op het kleurtje en kan niet stoppen met naar mijn nagels te kijken. Echt een kleurtje die ik nog niet in mijn stash had.

Princess Prunella kost €1,29 en is te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Wat ik jammer vind dat het de laatste tijd heel veel over het product nagellak gaat. Maar wel een leuk kleurtje.

    • Danique Reageer

      Ik wissel mijn artikelen gewoon af 🙂 en op het moment bezit ik wat meer nagellak wat nog geswatcht moet worden, dan make-up!

  2. ik heb deze ook nog nooit gezien maar als ik hem zie neem ik hem zeker mee, ik zou hem al meenemen door de naam alleen

  3. Ik ben niet echt van de paars, maar nu ik dit kleurtje zie ben ik toch wel een beetje benieuwd!!

Plaats een reactie