De nieuwe LE van Essence ligt alweer een tijdje in de winkels. Ik heb het natuurlijk over de Crystalliced LE, waarin verschillende winterse producten uitkomen. Ik heb zelf twee nagellakjes uit deze collectie meegenomen.

Ik koos twee kleuren uit, links zie je 01 it’s a snowwoman’s world en rechts zie je 03 iced age reloaded. Allebei vrij lichte en neutrale kleuren.

De flesjes van de nagellak vind ik er wel leuk uit zien, niet heel bijzonder. It’s a snowwoman’s world is een mooie licht paarse/grijze pastel kleur. Hij dekt heel erg goed, maar met twee laagjes is hij volledig dekkend. De nagellak lakt fijn en laat geen strepen achter. De nagellak blijft met base- en topcoat 3 dagen chipvrij, wat ik vrij lang vind.

Ik vind het een mooi koel kleurtje voor in de winter. De nagellak bevat geen enkele vorm van shimmer. Een leuk kleurtje, maar niet heel erg speciaal.


Iced age reloaded is een prachtige nude kleur met een gouden shimmer. Net als de andere lakt deze weer prima. Deze is wat minder dekkend, maar dat is normaal voor nude kleurtjes. Ik heb twee laagjes gebruikt.

Ik hou van dit kleurtje! Ik vind de gloed die er overheen zit echt heel mooi. Ik vind dit zeker een aanrader. Ook deze blijft goed zitten met base- en topcoat.

De nagellak van Essence uit de Crystalliced collectie is momenteel verkrijgbaar voor €1,79 per stuk. Wees er wel snel bij want het is een limited edition.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

Plaats een reactie