Laatst liet ik jullie al de producten uit de Essence NATvenTURista LE zien, vandaag zijn de nagellakjes die ik meenam aan de beurt. Ik heb de kleurtjes Barefoot through the moss en Mother earth is watching you. Ik vond deze beide kleuren erg mooi, dus nam ze mee. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.

Ik vind de verpakkingen uit deze LE erg leuk, ze zijn vrolijk met de vogeltjes en bloemetjes erop. Ze zien er wel een beetje goedkoop uit door de grijze dop, vind ik. Voor de rest is het een erg fijn kwastje en lakt deze ook prima.


Mother earth is watching you is een mooie nude kleur met veel shimmer. Ik vind deze erg draagbaar en niet té opvallend. Ik houd wel van dit soort kleurtjes. Hij dekt goed, in twee laagjes, maar blijft niet super zitten, ook al draag ik dan een base- en topcoat. Maar verder een leuk lakje!


Barefoot through the moss is een heel mooi licht groen lakje met shimmer erin. Ook deze dekt weer erg goed, maar blijft net als de andere niet super lang zitten. Ik vind dit de mooiste van de twee. Het is echt een kleurtje die ik nog niet in mijn bezit had.

De Essence NATvenTURista nagellak ligt nu nog in de winkels en ze kosten €1,79 per stuk. Wees er snel bij voor ze op zijn, want het is en blijft een LE.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Mooie lakjes, maar ik heb nog niet meteen de neiging ze te kopen! Misschien als ze in de kortingsbakken terecht komen dat ik er toch eentje mee naar de kassa neem 🙂

  2. Wauw zien er echt mooie lakjes uit. Alleen hadden ze bij ons nog niet in het kruidvat, spijtig!

Plaats een reactie