Het laatste kleurtje nagellak wat ik uit de vampire’s love collectie bezit s de kleur gold old buffy. Wederom heeft deze nagellak een geweldige naam. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van dit mooie lakje.

Ik vind de verpakking weer, net zoals bij de andere, heel erg mooi. Ook dit kwastje is weer heel fijn bij het aanbrengen, hij laat geen strepen achter en is mooi egaal.

De nagellak brengt dus mooi aan en dekt ook nog eens heel goed. Na een laagje is hij al zoals de kleur er in het flesje uit ziet. De nagellak blijft prima zitten met een base- en topcoat en minstens twee laagjes. Hij hield bij mij zo’n 3 dagen zonder te chippen.

De kleur vind ik werkelijk prachtig. Het is een donker groene/zwarte kleur met een prachtige gouden glans. Ik vind dit zeker een kleurtje voor kerst, de shimmer is ook heel erg aanwezig.

Close-up!


De nagellak is momenteel nog verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar het zal niet lang meer duren voor hij eruit gaat. Neem hem dus nog snel mee als je hem ziet, want hij is echt mooi! Gold old buffy van de Vampire’s love LE van Essence is te koop voor €1,79.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

Plaats een reactie