Vandaag heb ik weer een nagellakje voor jullie. Namelijk de kleur true love van Essence uit de vampire’s love collectie. True love is een mooie paarse kleur met een roze shimmer er overheen. Heel erg vampy!

De verpakking vind ik wederom mooi, simpel maar praktisch. Handig op te bergen en het kwastje brengt erg fijn en precies aan!

De kleur is al in een laagje dekkend. Maar ik doe er altijd twee laagjes op, zodat hij net iets langer blijft zitten. Hij blijft goed zitten, maar na 3 dagen begint hij toch wel te chippen aan de randjes.

Ik vind het echt een mooie donker paarse vampy kleur. Zeker een apart kleurtje wat ik nog niet eerder ben tegengekomen. Zeker een aanrader als je van donkere kleuren houdt!

Close-up.


True love is momenteel verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,79. Maar wees er snel bij, want deze collectie is tijdelijk!

P.S. Fijne sinterklaas allemaal!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Deze wil ik ook graag, maar telkens al ik ga kijken of ‘ie er is, is ‘ie uitverkocht! Vind het zo’n prachtige kleur!

  2. aaah die lakje heb ik ook pas gekocht!en het is mijn favoriet!het blijft altijd mooii glanzen en het droogt supersnel en is makkelijk te lakken.en zo duur is het ook niet en ik heb van geluk mogen spreken dat k het eerder gekocht heb want ze zijn nu op in de Kruidvat bij mij! 😉

Plaats een reactie