Gister konden jullie de lakjes al in de shoplog zien, vandaag laat ik swatches zien van de eerste die aan de beurt is. En dat is namelijk de kleur ‘the dawn is broken’ van de vampire’s love LE van Essence. Deze nagellak viel me meteen op, hij is grijs maar heeft een soort van zwarte stipjes in de nagellak. Een heel apart kleurtje dus! Kijk mee naar de swatches.


Het flesje vind ik er mooi uit zien. De nagellak heeft hetzelfde formaat als de normale nagellak van Catrice. Ik vind dit soort flesjes ook mooi en niet zo goedkoop ogen. Het kwastje vind ik erg fijn lakken, hij is niet te breed dus je kunt heel nauwkeurig je nagellak aanbrengen. De nagellak is niet te dun en te dik, hij heeft precies de goede substantie en lakt dus ook heel mooi. Hij laat geen strepen achter maar een mooi egaal effect.

Isn’t he pretty? Ik vind de kleur echt heel gaaf. Hij is licht grijs met zwart/blauwe stipjes erin. Ik heb echt geen idee hoe ik die ‘dingetjes’ anders moet noemen. Hij dekt al na een laagje, maar ik gebruik er altijd twee. Met een base- en topcoat blijft hij een paar daagjes chipvrij, maar verwacht er niet te veel van, want hij gaat sowieso chippen. Maar ik vind het echt een super mooie kleur! Zeker een musthave, voor mij dan.

Close up.

De Essence vampire’s love nagellak in de kleur the dawn is broken is momenteel vekrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,79. Een prima prijsje! Wees er snel bij want het is wel een LE.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Ik vind het echt een bijzondere kleur. Alleen idioot dat ‘mijn’ Kruidvat deze collectie nog steeds niet in de schappen ligt… *zucht*

Plaats een reactie