Laatst liet ik jullie al een nagellakje van Flormar zien, maar dat was niet de enige die ik kocht. Ik kocht namelijk ook nog nummer 14, een mooi donker paars kleurtje. Vandaag laat ik jullie de swatches van dit lakje zien.

De verpakkingen van Flormar vind ik er erg mooi uit zien. Ze zijn simpel en strak. Ook dit lakje heeft weer een hele lange steel om mee te lakken. Ik vind hem fijn werken en met het kwastje kun je erg precies zijn. De nagellak heeft een fijne substantie.

Nummer 14 is een mooie donker paarse kleur, met heel veel shimmer erin! Hij dekt al na een laagje en blijft prima zitten met een base- en topcoat. In het licht vind ik dit lakje het beste tot zijn recht komen, omdat je dan alle mooie shimmers erin ziet.

Foto zonder flits.

Zoals je ziet is hij echt heel erg mooi! Hij lakt ook echt heel erg prettig.

Foto met flits.

Ik kocht dit lakje in Letland. Voor zover ik weet is het merk hier helaas niet verkrijgbaar. Maar hij is wel in meer landen in Europa te vinden. Mocht je hem toevallig tegenkomen, neem hem dan mee! Want de prijzen van dit merk zijn ook erg laag.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Dit is een mooi lakje. In tijdje geleden kwam ik hiervan een shop tegen in Barcelona. Allemaal spot goedkoop en de kwaliteit is prima.
    Liefs, xxx

Plaats een reactie