Flormar is een nog niet zo bekend merk in Nederland. Het is hier, voor zover ik weet, helaas ook niet te koop. Ik kocht deze nagellak van Flormar toen ik Letland was. Daar was het echt een budget merk. Voor 0,70 Letse cent (zo’n €1,-) kocht ik dit lakje! Het is de kleur U33, jammer dat de nagellak geen naam heeft!
Untitled2006.png
De nagellak komt in een lang flesje. Het gedeelte om mee te lakken, het kwastje, heeft een erg lange steel. Ik vind dit zelf wel fijn bij het lakken. Het kwastje is van normaal formaat, totaal niet breed en lakt erg precies. Ook de nagellak is van fijne substantie.

De kleur is heel apart. Het is een duo chrome lakje, wat inhoudt dat hij meerdere kleuren bevat. Zo zie ik vooral groen, blauw en paars. Zelf vind ik dat een hele mooie combinatie. De nagellak bevat ook nog shimmer.

Foto zonder flits.
De nagellak blijft prima zitten met een base- en topcoat. Zo’n 3 dagen blijft hij chipvrij. Ik vind het kleurtje echt prachtig!

Foto met flits
Helaas is het merk hier niet verkrijgbaar, maar mocht je dit jaar op vakantie gaan, houd de drogisterijen dan goed in de gaten! Wie weet kom je dit merk tegen. In dat geval zou ik er zeker een lakje van meenemen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wauuuuuw, dat kleurtje is echt pretty! Hij heeft wat bijzonders. Jammer dat hij hier niet te koop is, ik ga niet zo snel naar Letland haha.

Plaats een reactie