Fogan is een merk waarvan ik al wel had gehoord, maar nog nooit iets had geprobeerd. Laatst kwam daar verandering in toen ik drie nagellakken ontving. Het zijn drie erg zomerse kleurtjes die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Laat die zomer maar komen!
 photo Untitled2976_zpsb1fc3a5b.jpg

Ik vind de flesjes er erg leuk uitzien. Ze zijn groot (bevatten 15 ml) en vallen lekker op in mijn stash. Ook vind ik het leuk dat ze een keer vierkant zijn.
 photo Untitled2977_zps9408e6b8.jpg
De kwastjes zijn van normaal formaat en lakken fijn. Wel had ik bij één van de nagellakken dat een haartje verkeerd stond, dit zorgde er nog weleens voor dat ik er langs lakte, maar dat ligt waarschijnlijk gewoon net aan de mijne. Ze lakken zeer egaal en laten geen strepen achter. Dit zijn trouwens drie ‘glossy’ lakken. Links zie je 37 Glossy Blue, daarnaast 07 Glossy Pink en rechts zie je 30 Glossy Purple.

 photo Untitled2978_zps04dd0067.jpg
Glossy Pink is Pink! Dit kleurtje is echt knalroze. Prachtig voor in de zomer. Iedereen merkte mijn nagels op toen ik dit kleurtje droeg. Hij is ontzettend opvallend dat je zou denken dat hij zelfs in het donker nog zichtbaar is. Ik draag hierboven twee laagjes. Deze nagellakken blijven trouwens ook wonderbaarlijk lang zitten! Ik droeg deze roze ongeveer een week en alleen aan de bovenkant bij de randjes begon hij te chippen. Pluspunt!

 photo Untitled2979_zpse3f23410.jpg
Glossy Purple is een mooie donker paarse kleur. Ook deze dekt enorm goed. Wederom is deze lekker opvallend. Hij is wat donkerder dan de andere twee kleurtjes.

 photo Untitled2980_zps9d837a86.jpg
Glossy Blue neigt een beetje naar groen. Ik zou de kleur een beetje omschrijven als turkoois. Ik vind deze ook super mooi. Vooral als mijn huid wat bruiner is, komt hij erg mooi uit. Ook deze dekt goed. Ik draag hier twee laagjes.

 

Je kunt wel zeggen dat ik fan ben van deze nagellak. Fogan is een ontzettend budgetmerk. De nagellak kost maar 99 cent en is verkrijgbaar bij www.zuslizzy.com. Die webshop is trouwens echt een aanrader! Ze verkopen super leuke sieraden. Ook zijn er nog heel veel andere kleuren van Fogan verkrijgbaar, dus zeker een kijkje waard.

Fogan nagellak, Glossy Pink – €0,99
Fogan nagellak, Glossy Purple – €0,99
Fogan nagellak, Glossy Blue – €0,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Ik heb hier nog een hele hoop liggen maar op 1 of andere manier ben ik niet zo’n fan… Vooral de geur staat mij tegen.

  2. Wauw, wat een goedkope lakjes van goede kwaliteit! De kleurtjes vind ik er ook gezellig uit zien 🙂

  3. Die roze heb ik volgens mij ook.. maar nog nooit gedragen! Shame on me hij is zo mooi, alle drie trouwens 🙂

  4. Pingback: Currently loving… #2

Plaats een reactie