Een hele tijd terug liet ik jullie al een holografische nagellak van Golden Rose zien. Maar naast dat kleurtje heb ik nog een andere, namelijk nummer 105. Een mooie roze holografische lak. En come on, wie is er nou niet dol op holografische nagellak, vooral in de zon zijn ze geweldig!

De nagellakjes van Golden Rose hebben een leuk uiterlijk. Wel vind ik de dop een beetje moeilijk in de hand liggen en dat kan irritant zijn bij het lakken. Maar voor de rest lakt de nagellak goed.


105 is een roze holografische lak. Holografisch is een soort van effect dat de nagellak heeft. De nagellak heeft dan prachtige glitters die vooral in het licht heel mooi opvallen. Ik zelf ben er dol op.

Ik hou echt van dit kleurtje! Vooral in de zomer vind ik deze nagellakjes super mooi. Ik draag hier twee laagjes, maar hij dekt al na een laag. Met een base- en topcoat blijft hij zo’n 3 dagen chipvrij.

Golden rose is te koop op www.enchantra.com. Dit lakje kostte €3,49.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Hij is idd wel mooi 🙂
    Heb ook een holo van dit merk, maar vind dat het niet de beste holo lakjes zijn, je ziet het effect niet zo sterk als bijvoorbeeld bij China Glaze.

  2. Erg mooi zeg. Hoelang blijft hij er ongeveer op zitten met topcoating er over heen ?

Plaats een reactie