Dit nagellakje nam ik laatst mee bij de kruidvat uit een kortingsbak. Ik kocht hem voor €1,00 dus ik denk dat hij uit het assortiment gaat. Maar toch wilde ik jullie even swatches laten zien van dit aparte lakje. Het is een groen lakje, met heel veel glitters, genaamd Green Hawaii.

De verpakkingen van Gosh vind ik wel leuk, gewoon simpel, maar goed op te bergen en ze lijken op die van Catrice. Voor de rest zit er altijd een handig stickertje op de dop, waarop je de naam kan zien.

Het kleurtje is erg apart, het is een fel groen lakje met holografische glitters. Ik vind het een apart kleurtje, ik had nog nooit zo’n kleur gezien en toen ik hem op had moest ik wel even wennen. Maar ik vind het zeker een hele mooie kleur. Het lakje dekt vrij goed, ik heb 2 laagjes gebruikt met base- en topcoat en hij blijft prima zitten. Wel is het echt heel erg moeilijk om glitter nagellak te verwijderen met gewone nagellak remover, maar je moet er wat voor over hebben. Ik vind het zeker een mooi kleurtje.

Gosh is verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar ik weet niet of je dit lakje nog kunt kopen omdat ik hem in een kortingsbak vond. Maar als je hem tegenkomt zou ik hem zeker meenemen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ik heb hem ook gekocht, ik zag hem ook liggen en ik dacht voor 1 euro. Ik heb hem later ook snel even op 1 nagel aangebracht, zag er echt mooi uit 🙂

  2. Dat is niet duur zeg! Ik vind het een tof kleurtje om te zien, maar voor mezelf vind ik het niet echt iets.

  3. Ik heb zelf de gele variant hiervan, yellow Bombay en was helemaal niet tevreden. Hij dekte niet, droogde niet en lakte stripy! Blij dat deze het wel goed doet!

  4. Kwam hem ook tegen in de kortingsbak. Blij dat ik het lakje heb, maar vind het eigenlijk geen mooie kleur. Vind het gewoon mooi eruit zien in het flesje, hahaha!

Plaats een reactie