Toen ik dit lakje bij de Hema zag, wist ik dat ik hem moest hebben, terwijl ik dat anders nooit heb bij Hema nagellak. Ze hebben wel leuke kleurtjes, maar verder niet heel bijzonder. Maar deze kleur viel mij op, het is een mooie roze kleur met een gouden gloed, en van die combinatie houd ik heel erg. Het is nummer 205, helaas heeft de Hema geen leuke namen aan hun nagellak gegeven.

Ik vind de verpakkingen van hema nagellak niet heel erg speciaal, maar ik vind het ook niet lelijk. Er zit altijd erg veel nagellak in, het zijn best grote potjes. Het kwastje vind ik erg fijn, en hij lakt ook mooi, ook ligt de dop goed in je hand bij het lakken.


Ik heb hier twee laagjes van de nagellak op, met base- en topcoat. Zoals je ziet heeft het nagellakje een erg mooie gouden gloed. Ik vind dat er iets speciaals aangeven, zeker een toegevoegde waarde. Ik vind kleur 205 erg mooi, en het leuke is, is dat de nagellakjes van de Hema ook nog eens budgetproof zijn! Ik zeg aanrader.

Nummer 205 van de Hema is voor €2,50 te koop bij de Hema, ik zou er zeker eens naar kijken, want een mooi kleurtje is het zeker.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie