Flakies. Ik ben er dol op. Iedereen kent wel de bekende flakies nagellak van Golden Rose. Een tijd geleden kwam ik bij de Sephora een lakje tegen wat hier wel erg op leek, dus nam ik hem mee. Vandaag laat ik jullie een combinatie zien met deze nagellak!
 Untitled2217_zpse88b30e6.png
De nagellak die ik voor deze combinatie gebruikt heb is Sephora – Purple Jewelry & Rimmel 60 seconds – 405 Rose Libertine.
 Untitled2218_zps43f98f1b.png
Rose Libertine is een mooi creamy roze nagellak. Verder niet veel speciaals, hij is gewoon mooi! Maar om hem nog mooier te maken besloot ik Purple jewelry er overheen te doen. En een mooie combinatie bestond! Purple jewelry bevat mooie gouden flakies, waardoor de nagellak net wat specialer wordt. Beide lakken erg fijn en blijven met een base- en topcoat prima zitten!
 Untitled2219_zps6c673728.png
Ik vind de combinatie echt prachtig! Vinden jullie het niet veel chiquer zo? Flakies maken gewone nagellak veel vrolijker!

 

Sephora – Purple jewelry kost €5,80 en is verkrijgbaar bij de Sephora. Rimmel – Rose Libertine kost €6,99 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

25 reacties

  1. FLAKIEEEEEEES! Ik vind die altijd zo zo zo leuk haha. En je combi is echt geweldig. Ik vind die flakies echt cute. <3

  2. Heel erg mooi! Ik vind flakies ook altijd heel erg mooi, maar jammer genoeg heb ik er nog niet 1 aan mijn stash mogen toevoegen.

  3. Oh my, geweldige combi! Ik begin ook steeds meer van dit soort effecten te houden, hield er namelijk nooit van!

Plaats een reactie