Dat Maybelline de forever strong pro nagellak verkoopt is al langer bekend, maar er worden nu drie nieuwe kleurtjes op de markt gebracht, geheel gericht op de kleuren van nu. Namelijk de kleuren Hot Salsa, Bubble Gum en Hyper Jade. Ik heb Hot Salsa ontvangen om aan jullie te laten zien. Ik krijg helemaal de summer feelings van dit lakje, kijk dus snel mee!

De verpakkingen van de nagellak uit de forever strong pro lijn heb ik altijd al erg mooi gevonden. Ik vind ze strak en vooral mooi ogen, het lettertype wat gebruikt is vind ik ook mooi.

Het kwastje vind ik heel erg fijn werken. Op de verpakking staat al 100% precision en daar kan ik mij helemaal bij aansluiten. Het kwastje heeft een normaal formaat waardoor je erg precies kan lakken. Omdat de nagellak een goede substantie heeft, is de nagellak ook niet te dik of te dun. Je krijgt dus geen rare strepen of bubbeltjes.

Kijk dan hoe zomers! Wat een gave, felle kleur, ik word er helemaal vrolijk van! Hot Salsa is te omschrijven als een oranje/neon roze kleur. Hij is zeer fel en opvallend, maar daardoor uiterst geschikt voor de warme zomerdagen die eraan komen. Het lakje dekt vrij goed, ik heb hier twee laagjes gebruikt. Ook blijft hij prima een paar dagen goed zitten met een base- en topcoat.

Ik vind Hot Salsa zeker een must-have voor de zomer. Voor een prijsje van â‚Ŧ6,99 heb jij dit zomerse lakje al in huis. Maybelline is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Dit artikel bevat ÊÊn of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

Plaats een reactie